De universele gaarde van Emuna

Emuna is het Hebreeuwse woord voor ‘geloof’, ‘vertrouwen’, ‘zekerheid’. Het is de zekerheid dat G’d álles in deze wereld in handen heeft en gebruikt voor onze ultieme bestwil. Rabbijn Shlomo Arush schreef een prachtig boek om ons te helpen hier steeds meer bewust van te worden.

De bestseller van Rabbijn Shalom Arush De Universele Gaarde van Emuna – de Gids voor een succesvol leven, is in het Nederlands vertaald en is via onze website verkrijgbaar voor € 18,- exclusief verzendkosten. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier. U ontvangt dan een mail met betaalinstructies en als u heeft betaald, sturen wij uw bestelling toe.

Dit bijzondere boek van Rabbijn Shalom Arush, legt op heldere wijze uit hoe we kunnen werken aan onze ‘emuna’ – ons geloof, vertrouwen, zekerheid. Daarbij geeft het praktische handvatten om G’ds hand in het dagelijks leven te leren onderscheiden en te vertrouwen op Zijn goedheid in ons leven.

Helaas is het boek momenteel helemaal uitverkocht. Of het boek nog wordt herdrukt is momenteel nog onduidelijk. Kom over een tijdje dus nog eens terug op deze pagina om te kijken of het boek al dan niet weer te koop is.

emuna
De flaptekst achterop

Deze wereld zit vol met vragen: wat is het nut van het leven op deze wereld die gevuld is met leed? Waar gaat het met deze wereld naar toe? En wat staat de mensheid te wachten? Wie heeft er gelijk wat opinie en manier van leven betreft? Hoe wordt iemand gelukkig en wat is de juiste manier om te leven? Is het überhaupt mogelijk om op een duidelijke en correcte manier te leven? Zal het uiteindelijk goed komen? Waarom verschillen mensen en hun levenservaringen zoveel van elkaar? Waarom heeft de een het gemakkelijk terwijl de ander lijdt? Waarom is de een gezond terwijl de ander invalide geboren is? Waarom voorziet de een met gemak in zijn levensonderhoud terwijl de ander het er moeilijk mee heeft? En zo zijn er nog oneindig veel vragen…

Doe mee met miljoenen gelukkige lezers die het enige antwoord op deze vraag al hebben ontdekt. In het meesterwerk “De Universele Gaarde van Emuna” van Rabbijn Shalom Arush krijg je niet alleen de antwoorden maar ook de praktische middelen om de innerlijke krachten in jezelf te ontdekken. Dit is de gelegenheid om een nieuwe magische wereld te ontdekken, de Gaarde van Emuna, een paradijs op deze wereld.