De hele wereld staat tegen ons op

De spanning in Israel is groot. Ik schrijf dit vanuit Jeruzalem terwijl ik de gevechtsvliegtuigen en  helikopters over mijn huis hoor vliegen. De hele wereld staat tegen ons op.

Premier Netanyahu heeft zich in zijn meest recente verklaring uitgelaten over de huidige situatie in Israël. Zoals u als lezer van de website weet, schrijf ik niet of nauwelijks over politiek. Want tenslotte zal de Hulp van Israel niet vanuit de politiek komen. 


Hierbij een deel van de recente speech van premier Benyamin Netanyahu:


Netanyahu in zijn laatste verklaring zei: “Wat er de afgelopen maanden is gebeurd, is dat het verschrikkelijke bloedbad van 7 oktober “snel is vergeten”. “De hele wereld keert zich tegen ons.” En er zijn mensen hier en in het buitenland die zeggen dat het waar is; ‘Misschien hebben zij gelijk om zich tegen ons te keren.’ 

De hele wereld werkt tegen ons… dat klinkt voor mij als Gog  en Magog. We hebben het sinds 7 oktober zien gebeuren.
Het begin van de Joodse maand Nissan valt samen met de dag van de grote zonsverduistering, waarbij een aantal gebeurtenissen zullen plaatsvinden. De maand Nissan binnen de Joodse traditie is de maand dat bij uitstek de maand is van verlossing, zo is het Joodse volk in de maand Nissan uit de slavernij van Egypte verlost. 


We weten niet wat er gaat gebeuren, misschien helemaal niets, maar we hopen toch op de uiteindelijke verlossing. 

Dus wat staat op het programma op 8 april: 

wereld

– De zonsverduistering in Noord Amerika.
– De Hadron Collider in Cern zal op 8 april gelanceerd worden. Wat is de Hadron Collider –  ‘grote hadronen-botser’ (afgekort tot LHC), is een ondergrondse deeltjesversneller gebouwd op de FransZwitserse grens in de buurt van Genève. De LHC, die zich in een ringvormige tunnel met een omtrek van 27 km, op een diepte van 50 tot 175 meter bevindt, is het grootste door mensen gemaakte apparaat en wordt gebruikt om natuurkundig onderzoek aan elementaire deeltjes te doen. De LHC is gebouwd door CERN en is op 10 september 2008 voor het eerst in gebruik genomen.
– NASA gaat drie raketten afvuren op de zonsverduistering op 8 april. Het project van het ruimteagentschap, Atmospheric Perturbations Around The Eclipse Path, zal onderzoeken hoe die daling van het zonlicht en de temperatuur de bovenste atmosfeer van de aarde beïnvloedt. APEP is vernoemd naar de slangengod uit de oude Egyptische mythologie, vijand van de zonnegod Ra. 
– Aleister Crowley [1875-1947] was een Engelse occultist. Zijn moeder beschreef hem als “het Beest”, een naam waar hij van genoot. Hij stichtte de religie van Thelema en identificeerde zichzelf als de profeet. Die de mensheid moet leiden  naar de Æon van Horus [een Egyptische god]. Crowley zei dat hij alles opschreef wat een stem hem vertelde in de loop van drie dagen: 8, 9 en 10 april 1904 – dat is precies 120 jaar tot de dag van 8 april 2024 -, Het boek van de wet. Het boek verkondigde dat de mensheid een nieuwe eeuw binnenging en dat Crowley als profeet zou dienen. ‘Doe wat je wilt, zal de hele wet zijn’, en dat mensen moeten leren leven in overeenstemming met hun wil. 

Jimmy Page

Wikipedia Crawley stelde zichzelf op als tegenstander van G-d, hij gebruikte Gematria, Kabbala, de Boom des Levens. Hij bracht een niveau van kwaad naar de wereld dat hier voorheen niet was geweest. Tegenwoordig hebben veel mensen Crawley nog steeds als hun idool. De gitarist Jimmy Page van de band Led Zeppelin is een van die mensen, die op een gegeven moment zelfs zijn voormalige huis gekocht heeft.

Onze hoop en vertrouwen is op G’d – want de tekenen van de Eindtijd zijn nu wel heel duidelijk.

Bron: Shirat Devorah

Gerelateerde berichten

Reageer


dertien − 3 =