Verdubbeld

Verdubbeld?! De moderne staat Israël bestaat dit jaar 75 jaar. Dat is een wonder als je er goed over nadenkt. Wat is er veel gebeurd in het korte, turbulente bestaan van de staat Israël! Als je dat op je laat inwerken, besef je dat Israëls bestaan een groot G’dswonder is.

We zijn op weg naar vrede voor Israël en de hele wereld. Het staat duidelijk in de boeken van de profeten beschreven. Maar we zijn er nog niet. Er moet nog veel gebeuren. Daarom dragen wij ons steentje bij aan de opbouw van ons mooie land, ieder met zijn eigen mogelijkheden. Ook bij Jad Ezra bouwen we al vijftig jaar mee en dragen we met name zorg voor de armen en mentaal zieken.

verdubbeld

Keuken

Een van de mooie projecten die we uitvoeren om mensen in armoede te helpen, is onze keuken. Deze keuken bestaat al veertig jaar. Maandelijks worden er 16.000 maaltijden bereid. Maar de keuken is nodig toe aan modernisering. Voor die modernisering hebben we een mooi aanbod gekregen van  Christenen voor Israël. Zij zijn bereid het bedrag dat Vrienden van Jad Ezra aan giften ontvangt te verdubbelen!

Verdubbeld

Natuurlijk hebben wij hierbij dus uw hulp nodig. Doneer voor de keuken van Jad Ezra en uw gift wordt verdubbeld! Het is een eer om Israël te mogen helpen op te bouwen. Help mee. Neem deel aan geweldige toekomst van Israël en doe een gift.

Gerelateerde berichten

Reageer


drie + 20 =