WO III dreiging – wat nu?

voorpagina AD.nl 26 APRIL 2022 over WO III

Dit gebeurde er vannacht: Rusland waarschuwt voor derde wereldoorlog

De Russische buitenlandminister Sergej Lavrov heeft tegen Russische staatsmedia gezegd dat er een ‘reëel gevaar’ is dat er een derde wereldoorlog(WO III) komt. Wel zou Rusland zo’n oorlog ontoelaatbaar vinden, stelt hij. Ook wil Rusland de risico’s op een nucleaire oorlog verminderen.

Als wij de krantenberichten van vandaag lezen dan slaat de angst ons om het hart. De dreiging van een derde wereldoorlog. De internationale spanningen staan op een kookpunt.

Wij denken dat wij als enkelingen niets kunnen doen om deze rampzalige ontwikkeling tegen te houden.
Ik weet het, ik herhaal mezelf keer op keer. We kunnen iets doen dat het goede en de barmhartigheid in de wereld terugbrengt. 

liefdadigheid

Lieve vrienden, ik meen het serieus de tijd dringt, het beste wapen dat wij hebben is CHESSED, liefdadigheid, zorg voor een ander maar nu tijdens deze grote crisis in de wereld is er nog iets dat we kunnen toevoegen namelijk gebed. Bidden voor ons welzijn en het welzijn van de hele wereld.

Misschien is de tijd aangebroken en staan wij in de eindtijd, dan is het nu meer dan ooit om onze ‘wapens’ van Chessed en gebed te gebruiken.

Jad Ezra is gebaseerd op datgene rabbijn Asher Freund ons geleerd heeft. De essentie van van het bestaan van Jad Ezra is ons te leiden naar het simpele geloof en vertrouwen in G’d. Deze wijsheden hebben wij heel erg nodig!

Ik vraag je niet om een donatie, ik vraag u niet bang te zijn en uw vertrouwen in G’d te versterken door middel van Chessed en gebed.

Shalom voor ons allen en de hele wereld. 

Gerelateerde berichten

1 reactie

Ps. 37:5 geeft mij al jaren rust, zekerheid en vertrouwen.

Reageer


12 + 7 =