Een indruk van Jad Ezra’s voedseldistributie voor Pesach

Voedseldistributie. Elk jaar, nee, ik begin bij het begin. Elke week worden honderden voedselpaketten verdeeld aan de armen, maar voorafgaand aan het Pesach feest verdeeld Jad Ezra duizenden paketten. Geen klein voedselpakketje om reclame te maken. Maar werkelijk genoeg voor de hele week van Pesach nog en zeker een paar weken daarna. Het pakket bestaat uit: 25 kl aardappelen, 10 kl wortels, 10 kg uien, 10 kg bieten, een doos citroenen, een doos sinaasappels, tien kilo suiker, drie dozen koekjes, twaalf flessen druivesap en misschien ben ik nog wat vergeten 🙂

Met dit filmpje krijg je een goede indruk van de grote hoeveelheid aan voedsel die de armen ontvangen.

Bekijk ook onze pagina over voedselhulp (waar deze voedseldistributie onderdeel van is) of hulp bij armoede.

Gerelateerde berichten

Reageer


tien − negen =