Terugkijken: Thora en een nieuwe wereldorde

Op woensdagavond 13 januari gaf Lea Farkash een online lezing over het thema ‘Thora en een nieuwe wereldorde’. U kunt deze lezing hierboven terugkijken of direct op Youtube.

Meer weten over hoe het Jodendom vanuit de Thora tegen de coronacrisis aankijkt, lees hier meer.

Eerste stukje van de online lezing:

Welkom allemaal. Ik vind het grote eer om jullie toe te spreken, nu dit keer vanuit Jeruzalem. Helaas ik ben bijna een jaar niet meer in Nederland geweest om een lezing te houden. Dat kwam door de corona situatie natuurlijk.  Maar gelukkig ik woon in Jeruzalem, en daar ben ik heel erg blij om.

Dat is natuurlijk voor ons allemaal is een hele bijzondere stad en en hele bijzondere gemeenschap waar ik leef. Deze tijd, natuurlijk enorm vlagen, die ons opkomen verwacht wat is gaande? De onzekerheid die we allemaal ervaren is echt ongelooflijk. Vanaf de ene dag op de andere dag weten we eigenlijk niet wat er staat te gebeuren. Laten we eerst over het algemeen kijken naar de wereld, Amerika.

Schaakspel – online lezing

Naar mijn mening echt ongelofelijk wat er daar gebeurt. Dan hebben China die ook een grote rol speelt en andere wereldmachten die als het ware allemaal meedoen aan schaakspel. Maar de vraag is wat zijn de effecten op het grote wereldschaakspel wat er gaande is. 

Gerelateerde berichten

2 reacties

Wow Lea, jij hebt je hart op de goede Plaats! Dit zouden ze voor de persconferentie van Rutte moeten laten horen! 🙂

Wow, prachtig, voedsel voor de ziel. Ik zie uit naar de volgende lezing!

Reageer


3 × 1 =