Een effectief spiritueel techniek

herfst

Voor diegenen die ernaar verlangen om de wonderlijke Aanwezigheid van Hasheem (G’d) te ervaren. Er is een bepaalde methode waarmee je veel succes hebt en het is makkelijk in het gebruik.

Het verheft je leven en naarmate je het vaker doet zal het je leven steeds meer verheffen.

Je kan het niet doen als je met anderen spreekt. Spreek niet alleen met Hasheem als je iets nodig hebt of een probleem moet oplossen. Hoe meer spreekt des te groter het effect is dat het op je heeft. Simpel.

Spreek de hele dag door, wanneer je kan. Leid je hart naar een binding met de Allerhoogste. Je moet zacht en liefdevol spreken want tenslotte spreek je met de Schepper van alles, de Koning van de wereld die jou geschapen heeft en jou lief heeft.

Reb Gutman Locks  

1 reactie

Dit is een hele wijze bemoediging.

Reageer