Eindtijd zijn er Actuele tekenen?

Eindtijd – Ismaël

Onze profetieën beschrijven dat tijdens het einde der dagen (eindtijd) de belangrijkste strijd van het Joodse volk met de nakomelingen van Ismaël zal zijn. In het verleden was dit niet het geval.  Als we naar de geschiedenis kijken. Dan zien we dat het merendeel van het lijden van Israël werd veroorzaakt door het christendom. Dit terwijl in islamitische landen het Joodse volk in redelijke omstandigheden leefde. Onze profetieën onthullen dat als de kinderen van Israël terug zullen komen naar hun heilige land. Het land van Israël. Dan  zal de strijd specifiek met Ismaël zijn.

Eindtijd – besnijdenis

Eindtijd

Hiervoor zijn verschillende redenen van  geestelijke aspect.  Vanwege het feit dat de kinderen van Ismaël besneden zijn (hoewel niet op dezelfde manier waarop de Torah beschrijft). Zij zijn nakomelingen van Abraham daarom hebben ze meer controle over het land. In het algemeen is de rol van de Ismaëlieten om het Joodse volk te inspireren terug te laten keren naar de wegen van G’d en de Thora  zodat we de uiteindelijke verlossing  bereiken.  

Lees ook eerdere blogs van Jiddishe Mamme over Masjieach DIE NU WEL HEEL ERG ACTUEEL ZIJN:    – We weten dat dit gaat gebeuren KLIK HIER

Gerelateerde berichten

Reageer


14 + 8 =