Update Corona in Israël

Update van het Coronavirus in Israël:

337 gevallen

5 personen in ernstige toestand

10 personen in redelijke toestand

311 lichte Corona gevallen

11 gevallen helemaal hersteld

Update – restricties

Nieuwe restricties, je mag je huis niet uit tenzij het echt noodzakelijk is. Er is geen boete opgelegd van de overheid. Veel bussen rijden niet. In Jeruzalem rijden er overdag minder trams en elke avond om acht uur worden ook de trams gestaakt.

Twee dagen geleden was het aantal nieuwe gevallen 20 personen per dag, twee weken geleden waren het twee personen, vandaag waren het 50 personen die ziek zijn geworden. Een enorme groei van besmettingen.

De premier kwam vanavond naar buiten en voor het eerst zag je hem geemotioneerd. Er zijn geen doden gevallen G’ddank! Maar er zijn veel meer zieken. In China, Iran en Italië vallen er veel doden. Jammer genoeg begrijpen veel mensen het enorme risico van besmetting niet.

Nee, dus de rest van de tekst heb ik gedelete…. en dit is ervoor in de plaats:

In het boek van de ‘Shomree Emoeniem‘ hoofdstuk 2 staat beschreven hoe belangrijk het is dat tijdens een epidemie je ervoor moet zorgen dat je mentaal in een staat van blijheid bent. Want naar mate de angst je beheerst is het risico groter dat je de ziekte zal krijgen. Zorg ervoor dat je mentaal in een staat van blijdschap bent, hoe moeilijk dat soms ook kan zijn! 🙂

Gerelateerde berichten

1 reactie

Er zijn in Nederland inmiddels 43 mensen overleden aan het virus. Alle restaurants en cafés zijn maandag met onmiddellijke ingang om 6.00 pm gesloten en iedereen die thuis kan werken doet dat nu ook. Het plan van de regering is om de bevolking te immumiseren, dat is dus dat de gezonde mensen alle ziek kunnen worden IPV de ouderen en zwakken. Dit is heel anders dan in Frankrijk waar een local doen is, maar dat kan nog bij ons komen. Laten we allemaal de Heer/ Adonai aanroepen ons genadig te zijn om ons te beschermen voor dit enorme gevaar wat over de wereld gaat. Moge de Masjieach snel komen!!

Reageer


twee + 4 =