Tandartsunits – Jad Ezra’s tandartsklinieken (deel 3)

Waarom is er steeds opnieuw iets nieuws nodig voor de klinieken?

Jad Ezra’s klinieken zijn open van zondag tot en met donderdag van 08.30 – 19.30 uur. Ook nog op vrijdag van 08.30 – 12.00 uur. Jad Ezra heeft twee klinieken. Een kliniek met in Sorotskin street met drie tandartsunits en in de Bajit Vegan buurt twee tandartsunits. Er werken twaalf tandartsen in Jad Ezra die verschillende diensten werken.

Door het intensieve gebruik van de apparatuur is de slijtage enorm. Een klein voorbeeld voor elke unit hebben wij een hoge snelheid boor nodig. Totaal dus zes, maar door het intensieve gebruik zijn ze gemiddeld elke drie maanden aan vervanging toe.

De onkosten zijn hoog. Het bijzondere van Jad Ezra is de prachtige filosofie dat de basis is van de organisatie. Het gaat niet om de klinieken en hoeveel patiënten daar komen. Het centrale element is de chessed de liefdadigheid die centraal staat. De meeste tandartsen komen met deze filosofie in aanraking als ze bij Jad Ezra komen werken, want daar wordt tijdens hun werk verwacht dat ze chessed in de praktijk brengen. Het gevolg hiervan is dat ook de tandartsen enorm gemotiveerd worden om chessed overal toe te passen en jaren en jarenlang bij Jad Ezra blijven werken.

Zij hebben op eigen initiatief een filmpje gemaakt om duidelijk te maken hoe de Jad Ezra klinieken werken en wat zij nodig hebben.

Dit is het derde uit een serie artikelen over de Tandartsklinieken van Jad Ezra. Lees ook deel 1 en deel 2.

Gerelateerde berichten

Reageer


een + 15 =