Is anti-zionisme echt anti-semitisme?

Is anti-zionisme echt anti-semitisme? Wat een moeilijk onderwerp.

De Joden zijn de oorzaak van het schuldgevoel, toen 1940  is er niks gedaan om hen te beschermen en nu moeten we hen bekritiseren omdat die Joden nu hun eigen staat hebben en zelfs een getraind leger.

Europa heeft duidelijkheid nodig. Er zijn mensen met gezond verstand die niet door haat worden verblind willen worden en zij willen weten wat  het verschil is tussen anti-zionisme en anti-semitisme.

Vraag het eens aan een Jood, die zal je het je duidelijk en eenvoudig uitleggen, tenminste als je de waarheid echt wil weten.

In dit geval ben ik die Jodin en wat mij betreft is het heel eenvoudig:  anti-zionisme en anti-semitisme is precies hetzelfde. Nee er is geen verschil, sorry voor de teleurstelling.

De Europeanen houden niet van Israel. Ze houden van dode Joden. Het is verbijsterend hoeveel energie wordt gestoken in de herinnering aan de Europese Joodse gemeenschappen die zijn vernietigd. Maar als het gaat om de levende Joden, als het gaat om de bruisende jonge Joodse Staat Israel dan zullen alle leugens worden gebruikt om het af te keuren.

Zolang je een leugen vaak genoeg verteld dan zullen de mensen je geloven overeenkomstig Hitlers psychologisch profiel, blijkbaar leven er vandaag velen die het zelfde profiel van Hitler hebben.

 

Hitlers psychologisch profiel. De term werd gebruikt in een verslag opgesteld tijdens de oorlog door de Office of Strategic Services.

“Hitler’s primaire regels waren: nooit toestaan dat het publiek afkoelt; nooit een fout of ongelijk toegeven; nooit toegeven dat er misschien iets goeds huist in uw vijand; nooit ruimte laten voor alternatieven; nooit schuld aanvaarden; concentreer op een vijand tegelijk en verwijt hem alles wat verkeerd gaat, de mensen geloven een grote leugen sneller dan een kleine, en als je die vaak genoeg herhaalt, zullen mensen die vroeg of laat geloven.”

Gerelateerde berichten

3 reacties

Europeanen kunnen ook veel beter omgaan met dode Joden. Die klagen niet, protesteren niet, zijn niet lastig of tegen de stroom in.

Het is heel erg verdrietig, maar zo is het wel. Levende Joden worden van alle kanten belaagd door leugens en haat, ook door de EU en ook in de VN. Hoe diep kan de mens vallen als ze zelf hun leugens ook nog geloven en van G’d los zijn geraakt.

Geachte Lea Farkash,

Ik heb uw post bekeken omdat de titel mij aansprak. ” Is anti – zionisme echt anti – semitisme ? ”
Ik vindt het daarom jammer dat u in de gehele post niet meer dan twee regels besteed aan dit topic.
Al het andere staat los van wat u bedoelt te bespreken.
Wellicht kunt u in een volgende post uw argumenten nader toelichten.
In tegenstelling tot wat u denkt ( want u gaat wel heel kort door de bocht ) ben ik wel begaan met het joodse volk en zeer geïnteresseerd hun geschiedenis, van voor de uittocht tot op de dag van vandaag.

Ik denk dat er wel een verschil is tussen anti – zionisme en anti – semitisme
Met vriendelijke groet,
Huib

Reageer