Anti – Semitisme uitgelegd

Onderstaand stuk is geschreven door Leon de Winter.
Bron: De Telegraaf, do. 05/06/2014

’Timmermans, u en de uwen blijven niet buiten schot’

In de gepassioneerde toespraak in de Tweede Kamer van Frans Timmermans over antisemitisme en vreemdelingenhaat ontbrak een essentieel element: de Jodenhaat die onder moslims leeft. Momenteel worden de dodelijke aanslagen op Joden in Europa begaan door moslims, niet door nazi’s.

De Jood is in de islamitische traditie een laf en minderwaardig wezen. Het probleem is dat die Jood in 1948 de verenigde Arabische legers versloeg en een eigen landje oprichtte, nota bene op grond die volgens de islamitische theologie voor altijd door moslims beheerst zou moeten zijn. Tot op de dag van vandaag kunnen veel moslims daar niet mee leven.

Bovenaards

De Jood kan dat alleen hebben gedaan via kwaadaardige samenzweringen of zelfs via bovenaardse krachten – gelovige moslims leven over het algemeen in veel magischer werelden dan niet-moslims; in hun wereld bestaan er bovennatuurlijke wezens en krachten, en de Joden behoren tot de donkere krachten.

Hamas is een beweging die in haar statuten spreekt over de duivelse krachten van de Joden, die achter elke oorlog zitten en bijvoorbeeld zowel de Franse revolutie als het kapitalisme hebben uitgevonden. Achter elk kwaad schuilt de Jood, aldus het ‘handvest’ van Hamas, dat door nazistische krankzinnigen lijkt te zijn geschreven.

Graf

De grondlegger van de Iraanse revolutie, Ayatollah Khomeini, definieerde de strijd van de islam in de wereld als een strijd tegen de Joden. Voor Hamas, die de Palestijnse afdeling van de Moslimbroeders is, is dat niet anders. De islam kan pas over de wereld heersen als de Joden zijn verslagen en hun door Allah aangewezen plek op aarde hebben gekregen: in het graf of onder de laars van de islam.

Vrede sluiten met Israël is dus een absolute onmogelijkheid voor Hamas aangezien alleen al het naakte bestaan van Israël een pijnlijke ontkenning is van een van de allerheiligste fundamenten van de islam: waar de vlag van Mohammed ooit heeft gewapperd vormt de islam het ultieme en superieure normen- en waardensysteem. Dus mag de Jodenstaat niet bestaan. Het dient onder te gaan. De eenheidsregering die nu in de Palestijnse gebieden is geformeerd, wordt door de EU en de VS erkend. En daarmee worden de genocidale intenties van Hamas respectabiliteit verleend. Het handvest van Hamas en Mein Kampf van Hitler zijn identiek qua ambitie en toon. Dat de EU en de VS voorbijgaan aan de moordzuchtige ideologie van Hamas, vormt een zwarte bladzijde in de geschiedenis van het Westen.

Kent Timmermans het Hamas-handvest? Waarom geeft hij de Jodenhaters van Hamas het voordeel van de twijfel? Omdat ze een maatkostuum dragen?

Somber

Een sombere gedachte dwaalt de laatste tijd een beetje door mijn hoofd, maar tegelijkertijd denk ik: nee, dat kan niet. Ik denk soms: misschien is het de VS en de EU een rotzorg of dat eenzame eilandje van humane waarden in het Midden-Oosten wel of niet blijft bestaan. Misschien wil de vrije wereld, net als veel moslims, van dat lastige Jodenstaatje af, en is de erkenning van de islamitische nazi’s van Hamas een stille stap op weg naar die opluchtende oplossing.

Meneer Timmermans, de man die waarschuwt voor Jodenhaat, u moet weer spreken. En duidelijk. Het kwaad openbaart zich altijd het eerst bij wat er met de Joden gebeurt. Maar op den duur blijven u en de uwen niet buiten schot, minister.

Link naar belangrijke informatie: http://likud.nl/2014/06/de-gespleten-persoonlijkheid-van-minister-timmermans/
—–

Gerelateerde berichten

1 reactie

Reageer