Aanmelden nieuwsbrief

Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Jad Ezra.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden nieuwsbrief – voorbeeld van email-nieuwsbrief

‘Misschien kan Jad Ezra helpen?’aanmelden nieuwsbrief

Vorige week werd ik gebeld door een kennis. Toen ze begon te spreken, barstte ze in huilen uit. “Wat is er aan de hand? Hee hee kalmeer even, wat is er?”

Ze vertelde: “Je weet toch dat mijn man al twee jaar lang worstelt  met een ernstige depressie? Hij heeft geen werk, hij is helemaal passief en doet letterlijk niks. Hij ligt het grootste deel van de dag in zijn bed. De rekeningen van elektriciteit, gas water en ziekenfonds laat hij op zijn beloop”

“Vanochtend werd bij ons de elektriciteit afgesloten en ik moest de rekening betalen met behulp van mijn buren! Over twee weken gaat mijn zoon trouwen. Natuurlijk zou ik blij moeten zijn, maar met de trouwerij, hoe zuinig ook, heb ik toch nog extra onkosten. De deurwaarder is aan de deur geweest en ik weet echt niet meer wat ik moet doen. Ik hou het niet meer vol, daarom bel ik je, misschien kan Jad Ezra ons een beetje helpen.”

Ik voelde haar stress en pijn. Zij is iemand die nooit om hulp van een ander zou vragen. “Natuurlijk gaan we je helpen”, antwoordde ik haar. Eigenlijk wist ik zelf niet precies hoe, maar het is mijn taak binnen Jad Ezra om de weg te zoeken en om haar te helpen.

Deze week was het huwelijk en ja, we hebben haar kunnen helpen! Ook zijn we van plan om te kijken hoe we haar nog meer kunnen helpen zodat…..

Klik hier voor een voorbeeld nieuwsbrief>>>