Onze zonen zijn ontvoerd door terroristen

10366302_10154287220205424_1099775628956465403_n

Drie Israëlische tieners 16 en 17 jaar, zijn donderdagavond op de Westbank ontvoerd. Het Israelische leger is met  een massale zoektocht begonnen en arresteerde inmiddels verschillende Hamas leden. Premier Benjamin Netanyahu bevestigde dat de jongeren in handen zijn gevallen van een terroristische groepering. Wie verantwoordelijk is werd niet vermeld.

Gilad Sha’ar, Naftali Frenkel en Elad Yifrach verdwenen op donderdagavond dichtbij de nederzetting van Gush Etzion. In de buurt is korte tijd later een uitgebrand voertuig ontdekt, maar het is niet duidelijk of er een verband is met de verdwijning.

Het leger begon een intensieve speurtocht. “Zolang we geen andere berichten krijgen gaan we er van uit dat ze nog in leven zijn”, aldus Ya’alon, Minister van defensie.

Honderden mensen  hielden op zaterdagavond en zondagavond bij de Klaagmuur een speciaal gebed voor het het welzijn en de vondst van onze jongens.

Volgens premier Netanyahu ligt de nieuwe eenheidsregering tussen Fatah en Hamas aan de basis van de ontvoering.

Over de schrijver

Reply