Lange rijen bij de distributie centra voor gasmaskers in Israël

Er staan lange rijen bij de distributie centra voor gasmaskers in Israël. Mensen, die nog geen gasmasker hebben, staan urenlang in rij te wachten op hun gasmaskers. De distributie centra van het Thuisfront Commando zijn momenteel overbelast. De website en telefoonlijnen van het zijn ook overbelast. Het Commando is moeilijk bereikbaar voor de burgers.

De Israëlische regering heeft laten weten dat Israël is voorbereid op elk scenario als de Verenigde Staten besluit om Syrië aan te vallen. Premier Netanyahu heeft gister laten weten: ” Israël is voorbereid op elk scenario. Wij zijn geen onderdeel van deze burgeroorlog in Syrië, maar wij zullen reageren op elke aanval vanuit Syrië”.48288790991195640360no

 

Gasmasker+Israel

 

 

Over de schrijver

Reply